Szállodánkról

HOTEL TRAINING - SZÁZHALOMBATTA

Gyönyörű város

Százhalombatta 2020-ban ünnepelte várossá nyilvánításának 50. évfordulóját. Ez a kisváros óriási átalakuláson ment keresztül az elmúlt fél évszázad alatt, hiszen egy szürke iparvárosból számos zöldterülettel, virágokkal tarkított szerethető, biztonságos és élhető várossá nőtte ki magát. Százhalombatta színvonalas kulturális élettel rendelkezik. A battaiak egyik kedvelt kirándulóhelye a halomsírokról ismert, a „Matrica” Múzeumhoz tartózó Régészeti Park, amely nem csak a régészeti leletek miatt érdekes. Kellemes egy délutáni sétához, mezítlábas ösvény, piknikező asztalok és rendszeres családi programok várják az idelátógatókat. A nívódíjas főtér – a harangjátékkal és a Csodaszarvas díszkúttal – a Rubik kocka tér, a Makovecz Imre által tervezett katolikus templom, a Finta József tervezte református templom és az óvárosi szerb templom ikonosztáza is hűen tükrözik településünk fejlődésének színvonalát. Kedvelt az idelátogatók körében a Duna-part, a Csónakázó-tó és a Csónakház is, amelyek hangulatos, természetes környezetet biztosítanak baráti, családi összejövetelekre egyaránt. Mondhatjuk, hogy a város lüktetésében egy-egy „nyugalomsziget”-et alkotnak.

Budapest karnyújtásnyira

Budapest a 6-os számú főúton 30 perc alatt elérhető gépkocsival. Felújított vasútállomásunkról 40 perc az út a Déli Pályaudvarra óránkénti indulással. Busszal is elérhető könnyedén 40 perc alatt a belváros.

Konferencia turizmus

Százhalombatta kiemelt figyelmet fordít a konferencia turizmusra. Szállodánkban is bérelhető helyiségek találhatók, de 150 méterre a szállodától a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont várja a konferenciák résztvevőit 465nm-es teremmel és kiváló műszaki paraméterekkel a belváros szivében.

 • 3 konferencia terem
 • 1500 nm. egybenyitható terem
 • mindez a város főterén
 • 200nm-es előadó terem a szállodában

Sport turizmus

Százhalombatta Sportváros. Kiemelkedő lehetőségekkel várjuk az egyesületeket, csapatokat a Szalai János Sportuszodában és a Városi Sportközpont sportlétesítményeivel és a Dunai létesítményekkel.

 • sportuszoda
 • nyitott strand és uszoda
 • labdarúgó pályák
 • kondicionáló termek
 • dunai vizi sportok

Egészség turizmus - Sóbarlang

A speciális só-terápiának elsősorban asztma, idült légcsőhurut, pollenek okozta allergiák esetében van jótékony hatása. Lényege, hogy a sóbarlangba klímaoldat párolgása következtében, negatív ionizáció jön létre, így a légzőszervek nyálkahártyái aktiválódnak. Az allergiában, asztmában szenvedő gyerekeknél elsősorban ősszel és tavasszal alkalmazzák a kúrát, és télen a krónikus köhögést is enyhíti. Gyógyuljon, pihenjen, relaxáljon speciális klímában, fény- és hangterápia segítségével!

 • Spa and Sauna
 • Szolárium
 • Só terápia

SzolgáltatásainkHogy jól érezze magát nálunk.

Étkező terasz

Kedvező idő esetén fogyassza el reggelijét, kávéját virágos teraszunkon.

Ingyenes parkolás

Közvetlenül a szálloda mellett található 30 férőhelyes ingyenes parkolónk.

Szobaszervíz

Kérje szobájába megrendelését!

Kutyákat szivesen látunk

Kedvencét szivesen látjuk szállodánkban. (felárat számolunk)

Mosoda

A vendég kérésére mosási lehetőség van.

Akadálymentesített hotel

A szálloda területén biztosított az akadálymentes közlekedés.